Menu
U bent hier: IJsseminar

IJsseminar

IJsseminar
Terugkijken op...
het ijsseminar! In de eerste week van november heeft alweer de 15e editie van het  jaarlijkse seminar plaats gevonden. Een leerzame, maar vooral gezellige week, waar ijsbereiders bij elkaar komen om hun kennis te vergroten en onderling hun ervaringen met elkaar te delen. 

Deze 15e editie was het aan MEC3-maestro Mohamed Bachir El Baba, maar beter bekend als Momo Gelato, de taak om alle deelnemers te verrassen. Samen met onze ijsexperts en de adviseurs van Valmar Nederland stonden wij klaar om alle vragen te beantwoorden en iedereen te adviseren over o.a. ambachtelijk ijs, recepturen, ijstaarten, ijsmachines en vitrines. 

Het seminar staat altijd in het teken van kennis en inspiratie op het gebied van smaakcombinaties en de vele toepassingen die ijs heeft. Voor zowel de startende ijsbereider als de ervaren ijsbereider is het seminar de moeite waard om aan deel te nemen.

Wij zijn trots dat we meer dan 80 klanten hebben mogen verwelkomen en inspireren in deze week. Benieuwd naar hoe het seminar er aan toe gaat? Houd dan onze social media kanalen in de gaten voor de 'aftermovie'!
Nieuwsbrief
Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Laan Heiloo BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene voorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS