Menu
U bent hier: Workshops > IJsseminar

IJsseminar

Laan Heiloo organiseert jaarlijks het ijsseminar, ook in het najaar van 2022 zal dit het geval zijn. Samen met Italiaanse partner MEC 3 geven we boeiende, inspiratievolle en leerzame trainingen. Met verschillende programma’s kunnen we inspelen op de kennis die u al bezit en deze uitbreiden. Of u nou een startende ijsbereider bent of al jaren in het vak zit, er valt altijd nog iets te leren.

Onderwerpen die we behandelen verschillen per niveau. We vertellen graag de basisprincipes van het bereiden van ambachtelijk ijs en over de verschillende grondstoffen die op de markt zijn. De werking, onderhoudt en het schoonmaken van machines komt ook aan bod. Ook kunnen we specifieke vragen die u misschien al heeft gezamenlijk behandelen. De ervaren ijsbereider dagen we uit op creatief vlak. We gaan dieper in op de theorie en gaan verschillende ijssmaken en ijscreaties maken.

Bovenal willen we u inspireren en motiveren om een stap verder te maken in het vak. Meld u aan via het inschrijfformulier, zo blijft u op de hoogte van de laatste informatie. Ook kunt u zich inschrijven voor de Laan Heiloo nieuwsbrief waar u nieuwe recepten en acties ontvangt en alvast inspiratie kan opdoen rondom het bereiden van ijs.

Nieuwsbrief
Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Laan Heiloo BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene voorwaarden